Ambulante begeleiding

Begeleiding waar jij het nodig hebt. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Begeleiding door onze deskundige medewerkers begint altijd met de vraag: wat heb je nodig? Samen kijken we vervolgens naar de beste manier dit te bereiken. Het overleg is altijd helder, gericht op jouw persoonlijke situatie en altijd gebaseerd op respect en vertrouwen. Onze begeleiders doen wat ze zeggen, stemmen af, pakken door en zijn vooral ook doeners. Bovendien zijn ze creatief en ruimdenkend in het vinden van oplossingen voor jouw persoonlijke begeleiding. Thuis, op school of op het werk: daar waar jij het nodig hebt.

Buiten de gebaande paden

Onze begeleiding kenmerkt zich door het werken met deze persoonlijke, duidelijke en vooral haalbare doelen. Zelfs als we daarvoor buiten de gebaande paden moeten treden. We denken graag out-of-the-box, zo lang het maar het gestelde doel dient. Of dat doel nu een opgeruimd huis is, het zelf kunnen bijhouden van je administratie, zelfstandig kunnen wonen of een baan vinden en houden. De professionals van Leermakers helpen je, ook bij psychische problemen. Alles om jou te laten groeien in je leven.

Vragenlijstje

Kun je een of meerdere vragen hieronder met 'ja' beantwoorden? Neem dan contact op met ons.

  • Wil je jezelf beter leren begrijpen?
  • Wil je meer of verbeterde sociale contacten?
  • Wil je een betere relatie met je partner en/of gezin?
  • Loop je tegen dingen aan op je werk of school?
  • Heb je moeite met het organiseren van je huishouden of administratie?
  • Zoek je hulp bij psychische problemen?
  • Zoek je ambulante begeleiding met een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ)?
  • Heb je als ouders van een zoon of dochter met autisme ondersteuning nodig bij de opvoeding?

Overigens: is de laatste vraag een 'ja', kijk dan ook eens bij onze Leermakers Academie. Geregeld hebben wij cursussen en workshops waarbij wij onze kennis delen met mensen met autisme en hun ouders, mentoren of werkgevers. 

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan bij Team Entree

Aanmelden