Beneden-Leeuwen

Over deze woning

Deze locatie bevindt zich vlakbij het centrum van Beneden-Leeuwen, maar is toch rustig gesitueerd in een woonwijk. Er zijn 21 zelfstandige appartementen.

Situering
Het is een ruim perceel met voldoende groen. Alle voorzieningen, winkels, sportvelden, openbaar vervoer, verengingen etc. zijn op loopafstand. Kortom de ideale plek om te beschermd en begeleid te wonen!
Algemene ruimte
Het gebouw bestaat uit twee woonlagen. Vanuit de centrale entree aan de voorzijde heb je direct toegang tot de teampost, de twee gemeenschappelijke ruimten, de bewonersgangen en de trappen naar de eerste etage. De appartementen zijn dusdanig gesitueerd dat er geen (druk) verkeer in de bewonersgangen plaatsvindt, maar alleen verkeer van de bewoners zelf, de begeleiding en eventueel bezoek. De 21 bewoners zijn gesplist in twee groepen met ieder een eigen gemeenschappelijk woonkamer met eigen besloten binnentuin. Voor de bewoners is een eigen achteringang gecreëerd.
Kamers/Appartementen
Er zijn 21 zelfstandige appartementen met een eigen keuken en badkamer.

Rosmalen

Over deze woning

Deze locatie bevindt zich in het centrum van Rosmalen. Er zijn 6 kamers in de pastorie en 12 zelfstandige studio's (Tiny Houses)

Situering
Deze locatie bevindt zich midden in het centrum van Rosmalen. Op deze locatie staat de pastorie, waar plaats is voor 6 bewoners. Er staan tiny houses met plaats voor 12 bewoners. Er is een grote sfeervolle tuin met veel groen en een moestuin.
Algemene ruimte
Er is een gemeenschappelijke ruimte
Kamers/Appartementen
In de Pastorie zijn 6 royale kamers variërend van 17m² tot 24m², voorzieningen gedeeld met een woonkamer en keuken, gericht op gezamenlijkheid zoals samen eten en activiteiten. De Tiny Houses beschikken over 12 studio's met een leefgedeelte van 22m² met een eigen keuken. Deze studio's zijn meer gericht op zelfstandigheid.

Heeswijk-Dinther

Over deze woning

Onze locatie op het terrein van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther, wordt ook wel het Berne huis genoemd. Op deze locatie wordt 24 uurs-zorg inclusief dagbesteding geleverd aan 12 bewoners.

Situering
Berne huis bevindt zich aan de achterzijde van het terrein van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Het is een rustgevende locatie met veel groen.
Algemene ruimte
In het gebouw is er op beide verdiepingen een gezamenlijke woonkamer met kitchenette. Daarnaast is er een grote gezamenlijke keuken, waar dagelijks wordt gekookt.
Kamers/Appartementen
Iedere bewoner heeft een eigen kamer met daarnaast een toilet en douche. Daarnaast is er ruimte waar bewoners hun fiets mogen stallen.

's-Hertogenbosch (ruimte beschikbaar)

Over deze woning

Deze locatie aan de Hinthamerstraat, midden in het centrum van 's-Hertogenbosch, biedt woonruimte aan 10 bewoners. De badkamers en toiletten worden gedeeld met de andere bewoners. Daarnaast beschikt het pand over een algemene ontmoetingsruimte en een tuin!

Situering
Deze woning bevindt zich in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Een bushalte is aanwezig op 5 minuten lopen, het treinstation van 's-Hertogenbosch bevindt zich op 15 minuten lopen.
Algemene ruimte
Deze locatie beschikt over een gedeelde keuken en woonkamer. Hier wordt zowel samen als zelfstandig gekookt en gegeten. Ook kun je in deze locatie gebruik maken van een ruime tuin / terras.
Kamers/Appartementen
Deze locatie beschikt over 10 kamers met ieder een eigenwastafel. De badkamers en toiletten worden gedeeld met de bewoners van deze kamers.
Begeleiding
ASS normaal tot hoog IQ, Stap maken van thuiswonend naar zelfstandig, begeleiding aanwezig tussen 8.30/ 12.00 en 16.00/ 21.00. Op weekenddagen 2 u per dag. 24 uur per dag bereikbaarheidsdienst. Indicatie; Kleinschalig Thuis basis. Doorstroom locatie.

's-Hertogenbosch

Over deze woning

Sinds 2017 maken we gebruik van een aantal appartementen van Vivent locatie De Hooghe Clock. Je kunt ons vinden op de bovenste verdieping, welke toegang geeft tot alle appartementen en een frisse, ruim opgezette gezamenlijke ruimte.

Situering
De appartementen liggen nabij Rompert Park en de winkels van de Rompertpassage zijn op loopafstand te bereiken.
Algemene ruimte
De Hooghe Clock biedt de mogelijkheid gebruik te maken van gezamenlijke faciliteiten. De ruime keuken, met zithoek, geeft toegang tot het balkon en een lange gang waar zich een deel van de appartementen bevindt.
Kamers/Appartementen
Doordat de kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en kitchenette, ligt de nadruk op zelfstandig wonen met begeleiding op maat.
Begeleiding
ASS normaal tot hoog IQ, Stap maken van thuiswonend naar zelfstandig. Begeleiding aanwezig tussen 8.30/ 21.30, in het weekend van 10.00 tot 14.00. 24 uur per dag bereikbaarheidsdienst. Indicatie: Kleinschalig Thuis intensief, bij doorgroei naar basis. Daarnaast is er ruimte voor WLZ (focus op GGZ1). Doorstroom locatie.

Vlijmen

Over deze woning

Dit woonhuis aan de Willem Alexanderlaan ligt in hartje Vlijmen, op korte loopafstand van het centrum en in de buurt van OV-voorzieningen.

Situering
De hoekwoning is gelegen in een rustige wijk van Vliedberg waar voornamelijk gezinnen wonen. Het centrum is met de fiets makkelijk te bereiken.
Algemene ruimte
Via de entree kom je binnen in de gedeelde huiskamer. De keuken bevindt zich aan de achterkant van het huis. Vanuit de bijkeuken is de grote achtertuin te bereiken.
Kamers/Appartementen
Het huis beschikt over 3 slaapkamers. De badkamer wordt gedeeld met alle bewoners.

Drunen

Over deze woning

Deze ruime bovenwoning bevindt zich aan de Prins Bernhardstraat te Drunen.

Situering
De woning is gelegen nabij het Centrum van Drunen, op ongeveer 5 a 10 minuten loopafstand van de winkels en supermarkten. De bushalte is nog geen 10 minuten lopen. Het betreft een bovenwoning met 4 slaapkamers. Er is een gedeelde woonkamer, badkamer, keuken, wc en er is een wasmachine en droger beschikbaar. Post komt binnen in een gezamenlijke brievenbus. De benedenverdieping bestaat uit het Computerhuis Drunen, een dagbestedingslocatie van Leermakers Autismegroep. Zij zijn geopend op dinsdag- en donderdagmiddag. Hiervan wordt geen overlast ondervonden. Er is een eigen ingang welke gescheiden is van de woning. De straat is rustig en er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn parkeerplaatsen voor/naast het huis en een grotere parkeerplaats tegenover het pand. Via de poort aan de achterzijde is de stalling voor scooters en fietsen bereikbaar. Hier staan tevens de containers.
Algemene ruimte
Vrijwel alles is voor gezamenlijk gebruik (bestek, pannen, oven, vaatwasser, tv etc.). Daarnaast heeft ieder ook zijn eigen opbergplekken in de (koel)kasten, bijvoorbeeld voor boodschappen. Er wordt regelmatig samen gekookt en gegeten. Koken voor jezelf mag ook. Aan de achterzijde is een groot balkon waar in de zomer heerlijk de zon op staat. Hier maken we soms samen gebruik van, maar zelf in het zonnetje gaan zitten of de was hier laten drogen kan natuurlijk ook.
Begeleiding
Inzet van begeleiding wordt veelal op ambulante basis gegeven, wat inhoudt dat het is afgestemd op de roosters van de bewoners. In het weekend is er minimale begeleiding aanwezig. Wel kan er 24/7 gebruik worden gemaakt van een bereikbaarheidsdienst bij noodgevallen. Begeleiding kan ondersteunen waar nodig, bijvoorbeeld bij koken, samen boodschappen doen, bieden van psycho-educatie, maken van een weekplanning etc. Begeleiding kookt met momenten samen om eens gezellig samen te eten. Er wordt vanuit gegaan dat je jouw eigen kamer netjes schoonhoudt, hierover maak je afspraken met begeleiding. Daarnaast is het belangrijk dat de gezamenlijke ruimtes netjes en schoon blijven, hier dragen jullie samen verantwoordelijkheid voor (bijv. wekelijks een taak doen). Begeleiding kan je hierbij helpen. Er is een vast team in Drunen, maar in de vakanties kan het wel eens zijn dat je een nieuw gezicht ziet.
Benodigde indicatie
Je kunt hier wonen met een begeleid of beschermd wonen indicatie. Inclusief of exclusief huisvesting. Wifi, gas-water-licht zitten bij de huurprijs inbegrepen. De huurprijzen zijn afhankelijk van welke kamer je betreedt (aantal vierkante meters).

Tilburg

Over deze woning

De Duynsberg is een serviceflat met 24-uurs bereikbaarheid, een restaurant van Prins Heerlijk, een klein winkeltje en een bruin café.

Situering
De Duynsberg ligt in een rustige en groene omgeving, het Wandelbos in Tilburg.
Algemene ruimte
De studio’s van Leermakers Zorggroep zijn verspreid over de etages te vinden. Op de 3e etage bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte en een kantoor van begeleiding. In de gemeenschappelijke ruimte kan gezamenlijk worden gekookt en is ruimte voor ontmoeten, spelletjes spelen en koffie drinken.
Kamers/Appartementen
De studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer (douche, wastafel) en keuken (keukenblokje met 4-pits inductieplaat, koelkast, afzuigkap). Sommige studio’s beschikken over een eigen balkon. Tevens is er een eigen berging voor je fiets.

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan bij Team Entree

Aanmelden