Dagbesteding

Een plek voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Dagbesteding: zinvol bezig zijn

In Tilburg, Drunen en Eindhoven heeft Leermakers dagbestedingslocaties: mooi ingerichte plekken waar je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. Mogelijke doelen zijn het opbouwen van structuur en ritme.

In zowel Drunen als Tilburg is de dagbesteding ondergebracht in het Computerhuis. Hier wordt onder deskundige begeleiding gewerkt aan soft- en hardwareanalyse en de reparatie van laptops en computers. In Eindhoven is het Leermakers Atelier in ontwikkeling, waar deelnemers op artistieke wijze bezig kunnen zijn.

Deelnemen aan de activiteiten is geen verplichting: alleen een kop koffie komen drinken mag ook. Het gaat tenslotte om zinvolle dagbesteding. En wat zinvol is, dat bepaal je zelf, eventueel met advies van en begeleiding door onze experts.

Nieuwsbrief ontvangen?
Zodra de activiteiten van de dagbesteding in Eindhoven exact bekend zijn, melden wij dit op deze pagina. Wil je ondertussen op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief of vul het contactformulier op deze pagina in.

 

 

 

Vragenlijstje

Kun jij een of meerdere vragen hieronder met 'ja' beantwoorden?
Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina.

  • Wil jij een of meerdere dagen of dagdelen met iets nuttigs bezig zijn?
  • Zoek je een plek om samen met anderen te werken?
  • Wil je begeleid worden op weg naar een vaste baan? Kijk dan bij Leermakers Re-integratie.

Meer weten over dagbesteding?

Contact opnemen met Leermakers?

Kijk dan op onze contactpagina: naar contactpagina