Rosmalen

Rosmalen

Informatieavond wooninitiatief Rosmalen

Medio februari 2022 opent Leermakers Autismegroep een nieuw wooninitiatief in de pastorie aan de Markt in Rosmalen. In de monumentale pastorie is ruimte voor 6 bewoners voor wie het goed is om te wonen in een groep. Zij zullen allen een ruime eigen slaapkamer hebben en delen een aantal gemeenschappelijke ruimtes. In de tuin van de pastorie worden 12 studio’s gebouwd, deze zijn geschikt voor bewoners die behoefte hebben aan een eigen voordeur, sanitair en keuken. Begeleiding voor alle bewoners zal 24 uur per dag aanwezig zijn in de pastorie.

Geïnteresseerden nodigen wij graag uit voor een informatiebijeenkomst, en wel op woensdag 29 september a.s. Op deze avond zijn potentiële bewoners, familieleden, doorverwijzers en andere organisaties van harte welkom. Wij zullen onze plannen presenteren en er is uitgebreid tijd om vragen te beantwoorden en met elkaar in gesprek te gaan. De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum de Stolp, Rijnstraat 497 in ’s-Hertogenbosch en begint om 19.30 u. De bijeenkomst zal rond 21.00 eindigen.
U kunt zich aanmelden via mail op entree@leermakers.nl of via het contact formulier via de volgende link https://lnkd.in/e-fJZiXf , hierbij graag vermelden met hoeveel personen u wil komen. Bent u verhinderd op 29 september of het maximaal aantal personen van 50 is bereikt? Op dinsdag 19 oktober om 19.00 u organiseren we een digitale informatiebijeenkomst. Hiervoor kun u zich ook aanmelden bij team Entree.

zie ook;
- https://lnkd.in/etfy6gRr
- https://lnkd.in/eifsvUNb

Terug naar berichten