Vacature

Vacature: Oproepkracht Woonbegeleider 0-uren

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor onze invalpoule!

Heb je ervaring in het begeleiden van mensen met autisme en ben je op zoek naar een (extra) parttime baan? Of studeer je op dit moment HBO Social Work of Pedagogiek en wil je graag ervaring opdoen in het werkveld én heb je affiniteit met mensen met autisme? Dan zijn we op zoek naar jou! Om onze woonlocaties in de regio ’s-Hertogenbosch / Heeswijk-Dinther / Tilburg te ondersteunen zijn we op zoek naar een Oproepkracht Woonbegeleider (0-uren). Je zult in deze functie invallen voor bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, tijdens vakanties of voor zieke collega’s.

Functieomschrijving

Als woonbegeleider werk je in een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaat. Je werkt met de doelgroep jong volwassenen met autisme. Je bent flexibel inzetbaar binnen verschillende woningen in een brede regio. Je biedt begeleiding aan de cliënt vanuit een begeleidingsplan dat samen met de cliënt opgesteld en geëvalueerd wordt. In dit begeleidingsplan zijn doelen rondom verschillende leefgebieden te vinden. De woningen van onze cliënten zijn zoveel als mogelijk opgezet als ‘normale’ woonplek, waar onze cliënten begeleiding ontvangen tussen 08.00 en 22.00 (WMO-voorzieningen) of middels dag- en slaapdiensten (WLZ-voorzieningen).

Wat vragen wij?

  • Op dit moment zit je in het laatste studiejaar van een relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en/of je hebt een relevante MBO opleiding afgerond.
  • Je hebt affiniteit en het liefst werkervaring met mensen met autisme.
  • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en vindt het niet erg om ‘last-minute’ opgeroepen te worden.
  • Kwaliteiten: proactief, enthousiast, buiten de kaders kunnen denken.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een jonge, groeiende organisatie waarin veel aandacht is voor het teamgevoel. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Gehandicaptenzorg. Mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatie vóór 12 mei naar Karin Heeres via k.heeres@leermakers.nl