Jobcoach

Jobcoach (16 – 32 uur, uren in overleg)

Wil jij werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en heb je ervaring met arbeidstoeleiding van mensen met autisme? Kun jij werken op het snijvlak van hulpverlening en doelgericht naar een betaalde baan toewerken? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou!

De organisatie:

Leermakers Re-integratie is onderdeel van de Leermakers Autismegroep. Naast arbeidstoeleiding bieden we ambulante- en woonzorg en dagbesteding voor onze doelgroep. De afdeling Re-integratie richt zich voornamelijk op begeleiding van werkzoekenden met een WW, Wajong of WIA-status of het doelgroepenregister. Onze werkwijze is direct en gericht op eerlijke en duurzame relaties.

Functieomschrijving:

Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor het volledige begeleidingstraject van onze cliënten met autisme. Dat betekent activeren en motiveren, begeleiden tijdens dagbesteding en assessments in ons trainingscentrum, maar ook bij oriëntatie op de arbeidsmarkt, sollicitaties, plaatsingen én on the job! Daarnaast voeren we trajecten uit in het kader van tweede spoor. Het doel van de arbeidstoeleiding is om werkzoekenden inzicht te geven in hun eigen mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Inzicht in wat zij kunnen, welke baan bij hen past en welke kennis en vaardigheden nog aandacht nodig hebben om die baan te krijgen en te behouden. Instrumenten die we kunnen inzetten zijn een praktijkassessment, trainingen, coaching en bemiddeling. Indien dit aansluit bij jouw profiel en wensen, dan komen we graag met je in gesprek.

Wat vragen wij?

We zoeken een jobcoach die het leuk vindt om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen en ondernemend is ingesteld.

Overige functie-eisen:
• Opleiding op minimaal HBO niveau (relevante opleiding zoals Social Work, SPH of HRM, bij voorkeur aangevuld met een jobcoachopleiding).
• Zonder aanvulling van een jobcoachopleiding is minimaal 3 jaar ervaring met arbeidstoeleiding/coaching nodig.
• Minimaal 16 uur beschikbaar.
• Kennis van regelgeving, zoals de Participatiewet, Wet verbetering poortwachter en de regelgeving van het UWV.

Wij bieden:

• Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met een informele sfeer.
• Interne opleidingen rondom autisme.
• Veel ruimte voor eigen inbreng en werken vanuit een klein team.
• Aandacht voor persoonlijke- en loopbaanontwikkeling door middel van coaching en intervisie.

De functie zal worden ingeschaald in functieschaal 45 (CAO Gehandicaptenzorg), afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en kwaliteiten.

Procedure:

Voor vragen of meer informatie over de functie kun je bellen met Corine van Donkersgoed op 06-11290913, of Ellis Meenderink op 06-29418905. Kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 26 oktober en woensdag 27 oktober 2021 (tussen 13.00 en 17.00).

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Interesse?

Stuur je sollicitatie vóór 22 oktober 2021 aan Corine van Donkersgoed : c.vandonkersgoed@leermakers.nl