Praktijkassessment

Onderzoek je mogelijkheden

Leermakers Re-integratie praktijkassesment: vind jouw passende baan

Je wilt graag werken, maar waar liggen je grenzen? Maar vooral: wat zijn je wensen? Met het praktijkassesment van Leermakers Re-integratie kom je er achter wat goed bij je past. Wij kijken naar je persoonlijke wensen, vragen en capaciteiten en toetsen dit in de praktijk om een compleet advies te geven.

Gesprekken
In verschillende gesprekken kunnen we samen goed vaststellen wat jouw kennisniveau is en welke leerstijl en ontwikkelingsmogelijkheden jij hebt. Daarnaast bespreken we de manier waarop jij het liefst communiceert met de mensen om je heen. Is het voor jouw gewenste baan nog nodig om op bepaalde gebieden extra training te krijgen, dan staan de experts van Leermakers Re-integratie voor je klaar.

Je werkt vervolgens langere tijd op onze dagbesteding aan een opdracht. Hier zien wij goed hoe jij je werk doet in een praktijkomgeving en kunnen we samen werken aan dingen die nog niet helemaal goed gaan. Bovendien weten we dan precies hoeveel uur per dag of week je zou kunnen besteden aan werk.

Succes
Kortom, met een praktijkassesment weet je vooraf naar welke banen je kunt zoeken en wat je hier te wachten staat. Dat maakt de kans op succes alleen maar groter.

Meer weten?
Meer weten over ons praktijkassesment? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vragenlijstje

Kun jij een of meerdere vragen hieronder met 'ja' beantwoorden?
Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina.

  • Wil jij graag werken, maar weet je niet wat je dan kunt verwachten?
  • Wil jij graag weten hoeveel uur in de week jij kunt werken?
  • Wil jij graag onderzoeken welke baan het beste bij jou past?
  • Wil je begeleiding bij het zoeken naar een passende baan?

Is de laatste vraag een 'ja' kijk dan zeker ook even bij Leermakers Arbeid.

Meer Leermakers Arbeid:

Meer weten over het praktijkassesment van Leermakers Re-integratie?