Coaching op het werk

Jobcoaching: werkplezier staat voorop

Je hebt een leuke baan waar je graag naartoe gaat. Toch kunnen er soms situaties ontstaan waar jij even niet mee weet om te gaan. Om jezelf hierin te ontwikkelen, kun je een beroep doen op jobcoaching van Leermakers Re-integratie. Onze experts helpen jou en jouw werkgever om het werkplezier in stand te houden.

Erkende jobcoachorganisatie UWV
Leermakers re-integratie is door het UWV erkend als jobcoachorganisatie. Als het UWV vaststelt dat er sprake is van een ziekte of een handicap die je belemmert bij je werk dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. De aanvraag hiervoor doen we samen met jou. Meer informatie over deze voorziening vind je op de site van het UWV.

Passende baan
Bij Leermakers Re-integratie geloven wij er in dat er voor iedereen met autisme een passende baan is. Vanuit onze specialistische expertise weten wij echter ook dat een succesvol verloop af en toe net iets meer begeleiding vraagt voor werknemer én werkgever. Die expertise zetten wij hiervoor graag in. Zo hechten wij veel waarde aan een goede introductie bij het bedrijf: met welke mensen ga je samenwerken, waar kun je lunchen, bij wie kun je terecht voor vragen en ga zo maar door. Als dit eerste stukje goed zit, is de kans op succes groot.

Op de werkvloer bekijken we hoe een bepaald probleem opgelost kan worden. Soms is het heel eenvoudig. Bijvoorbeeld: jij wilt je instructies het liefst op papier hebben, maar krijgt ze te horen omdat dit altijd zo gaat in het bedrijf. Samen overleggen wij dan met de werkgever om voor jou een uitzondering te maken, waardoor jij je werk weer goed kunt doen en het werkplezier weer terugkomt.

Meer weten over jobcoaching van Leermakers Re-integratie? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vragenlijstje

Kun jij een of meerdere vragen hieronder met 'ja' beantwoorden? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina.

  • Is het voor jou wel eens moeilijk om iets aan je werkgever of collega's te vragen?
  • Gaan er wel eens kleine dingen mis tijdens je werk?
  • Voel jij je niet altijd goed begrepen door je collega's of werkgever?
  • Zoek je begeleiding om je baan tot een succes te maken?

Meer Leermakers Re-integratie:

Meer weten over jobcoaching van Leermakers Re-integratie?