Re-integratie en jobcoaching

Re-integratie en jobcoaching

Loop je vast bij de zoektocht naar een baan of bij het behouden van je werk? Wij coachen jou van begin tot eind en bieden passende begeleiding op jouw huidige werkplek. We helpen jou bij alles rondom werk.

Een zinvolle dagbesteding, het verdienen van eigen geld of het zoeken naar voldoening; werk heeft voor iedereen een andere betekenis, maar is altijd belangrijk. Iedereen heeft recht op een plek op de arbeidsmarkt en iedereen kan van waarde zijn voor een werkgever. De uitdaging is te zoeken naar die passende plek waarbij aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Onze begeleiding is op maat en gericht op jouw eigenheid en kracht. Een persoonlijk onderzoek naar kwaliteiten en beroepswensen is de basis voor een succesvol traject. Indien nodig proberen we belemmeringen op te lossen en coachen we voor meer zelfvertrouwen. Om vervolgens samen te zoeken naar de meest passende werkplek. 

 

Eigen locaties

Voor de begeleiding maken we gebruik van onze dagbestedingslocaties in Den Bosch, Drunen en Tilburg. Daarnaast begeleiden we thuis in de regio's Zuidoost- en Midden-Brabant.

Leermakers Re-integratie heeft contracten met het UWV voor verschillende begeleidingstrajecten. Hierbij kun je denken aan voortrajecten zoals participatie, sociale activering, praktijkassessment en werkfit worden. Daarbij begeleiden we naar werk en op de werkplek. De meeste van deze trajecten zijn voor mensen met een WGA (WIA-), Wajong- of Ziektewetuitkering. Voor gemeenten, re-integratiepartners en werkgevers gaat het om dienstverlening op maat. 

 

 

 

Meer Leermakers Re-integratie:

contact

Contact opnemen met Leermakers?

Kijk dan op onze contactpagina: naar contactpagina