Langdurige Zorg:

Kleinschalig, veilig en vertrouwd

Leermakers Langdurige Zorg: veilig en vertrouwd

Leermakers streeft altijd naar maximaal zelfstandig leven voor mensen met autisme. Mocht er echter, door welke omstandigheid dan ook, geen uitzicht meer zijn op zo'n volledig zelfstandig bestaan, dan kun je voor de volle honderd procent rekenen op de specialisten van Leermakers Langdurige Zorg.

Rustgevende omgeving
Onze zorglocaties beschikken over kleinschalige wooninitiatieven voor mensen met een WLZ-indicatie. Een eigen persoonlijke leefruimte, 24-uurs zorg, zeven dagen per week en altijd de mogelijkheid en vrijheid om deel te nemen aan groepsactiviteiten. Denk daarbij aan samen koken of tuinieren in een rustgevende groene omgeving, altijd afgestemd op de individuele wensen en mogelijkheden.

Leermakers Langdurige Zorg is altijd persoonlijke zorg, gericht op continuïteit, veiligheid en het vermijden van grote veranderingen. De bijzondere locaties helpen daar bij.

Nieuwe ontwikkelingen
Heb je een WLZ-indicatie en wil je graag weten wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan ook met het contactformulier op deze pagina. Of schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe locaties voor Leermakers Langdurige Zorg.

Meer weten over onze Langdurige Zorg?

Contact opnemen met Leermakers?

Kijk dan op onze contactpagina: naar contactpagina